Srpski Magyar English Deutsche
 
O nama

Naša firma je osnovana 1994. godine kao samostalna zanatska radnja. Razvojem poslovanja pokazala se potreba za transformacijom firme u D.O.O..

Naša firma proizvodi metalne i plastične delove po porudžbini. Uža specijalnost je izrada alata. Tokom skoro dve decenije našeg postojanja naš kapacitet je stalno proširivan zbog čega posedujemo stabilnu istoriju. Naše usluge obuhvataju poslove od konstrukcije alata do njihove izrade. Proba alata i dobijanje uzoraka iz alata je podržano sopstvenim presama i mašinama za brizganje plastike. Ove mašine su adekvatne i za serijsku proizvodnju. Da bi smo zadovoljili zahteve kupaca na najvišem nivou, mašinski park se neprekidno modernizuje i proširuje.

Elmetal

35 specijalizovanih, visoko obučenih radnika svaki dan se bavi proizvodnjom alata. Naš tim inženjera ima tridesetgodišnje iskustvo u proizvodnji alata.

Vaš projekat će biti detaljno analiziran i naći ćemo najbolje rešenje za Vaš problem. Sa sopstveno razvijenim programom za prećanje proizvodnje, pratimo svaki deo alata kroz faze proizvodnje. Korišćenjem kvalitetnih sirovina i CNC mašina garantujemo najbolji kvalitet i dug životni vek naših proizvoda.

Cut E 600
smrtovnice vicevi horoskop knjige