Srpski Magyar English Deutsche
 
Rolunk

Cégünk 1994-ben alakult mint önálló kisipari műhely. Fejlődése folyamán szükségessé vált az átszerveződés Kft.-be.

Cégünk fém- és műanyagmegmunkálással foglalkozik. Fő szakterületünk a szerszámkészítés. Az elmúlt majdnem két évtizedben kapacitásunkat következetesen fejlesztettük melynek következtében stabil múlttal és háttérrel rendelkezünk. Szolgáltatásaink a tervezéstől a szériaszerszám gyártásáig terjednek. A szerszámpróbát és a mintadarab gyártását saját fröccsöntő valamint prés kapacitás támogatja, amely lehetővé teszi a szériagyártást is. A megrendelések magas színvonalú teljesítéséhez gépparkunk állandó bővítésen valamit korszerűsítésen esik át.

Elmetal

35 specializált, magasan képzett szakember nap mint nap szerszámkészítéssel foglalkozik. Mérnökeink a csapatunkban szerszámkészítés terén több mint harminc éves tapasztalattal rendelkeznek.

Az Ön projektjét alaposan elemezzük, majd megtaláljuk a legjobb megoldást a szerszám működéséhez. A saját fejlesztésű termelés követési programunk segítségével követni tudjuk a szerszámok bármely alkatrészének elkészültségi fázisát. Minőségi nyersanyag használatával valamint CNC vezérlésű szerszámgépeink által biztosítani tudjuk a legjobb minőséget és hosszú élettartamot.

Cut E 600
smrtovnica vicevi horoskop knjige